2017-02-09 07:49:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Fontos kérdésben kell döntenie

Napi horoszkóp február 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Sok teendő várja mai is, nagy lesz a zűrzavar a munkahelyén. Az általános fejetlenségben sajnos önnek kell rendet teremteni. Éppen ideje lenne végre tiszta vizet öntenie a pohárba bizonyos dolgait illetően. Arra kellene figyelnie, hogy csak arra költsön, amire muszáj, mert most hajlamos lesz a túlzásokra.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Talán maga sem tudja, miért olyan ingerült és feszültséggel teli a mai napon. Talán közelebb juthat a kérdés megoldásához, ha keresi a csendességet, az elmélyülést. Este tegyen egy nagy sétát, vagy menjen el szaunázni!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Fontos, hogy gyakorlatiasan használja ki az energiáit, mert most fennáll a veszélye, hogy a nagy tervezgetés után épp a cselekvésre nem jut ideje. Ennek ellenére kisebb-nagyobb sikerben, dicséretben lehet ma része, aminek következtében szinte szárnyakat kap a lelke.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Nagy nyomás helyezkedik önre. Talán úgy érzi, hogy nem tud megfelelni az önnel szemben felállított követelményeknek. Ne legyen ilyen kishitű! És főleg ne töprengjen, aggályoskodjon, inkább lásson neki mihamarabb a munkának.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ön nagyon határozott és lendületes, ám jó lenne, ha egy kicsit figyelne a többiekre is. Megint a szokásos hibájába esik: nem kér, hanem elvár, sőt, követel! Fogalmazzon óvatosabban, különben sok ellenséget szerezhet magának…

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Akadályokra, váratlan bonyodalmakra számíthat ma. Ne nehezítse tovább a helyzetet, bízzon magában, különben azt sem tudja majd, hogy mihez kezdjen. Az estét lehetőleg töltse egyedül, és pihenjen sokat.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Valamivel kapcsolatban nem akar teljesen nyílt lenni, annyira fél attól, hogy mások beleszólnak a dolgaiba. Pedig értékes tanácsokat, segítséget kaphatna, ha inkább az őszinteséget választaná.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A türelemmel, a kivárással ma sokkal többet érhet el, mintha mindent erőltetni próbálna. A sietség, pláne a kapkodás akár ronthat is a helyzeten. Konfliktushelyzetben is válassza a diplomatikusabb megoldást!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Legyen észnél! Valaki egy kényes ügybe akarja önt bevonni, talán az ön ismeretségi körét felhasználva próbál előre jutni. Ne játssza el más kedvéért a hitelét!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ingerültnek és türelmetlennek bizonyulhat a környezetével szemben a mai napon. Ma mintha mindenki idegesítené. Lehetőleg olyan feladatokat végezzen ma, amelyek nem igénylik az együttműködést. Mindenki jobban jár ezzel, ön és a kollégái is!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Egy fontos kérdésben kell döntenie ma. Jó lenne, ha ez egyszer a saját érdekeit tenné az első helyre! Ha pénzügyekről kell tárgyalnia, akkor váratlan fejleményekre számítson!

Halak: II. 19. - III. 20.
Egy váratlan nehézség alaposan kihozza a sodrából. Mielőtt veszekedni kezdene, nézzen utána alaposan minden részletnek, nehogy alaptalanul vádoljon valakit!

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: